dr.aku.la

Blog Dari Aku La..

Archive for July, 2010

Bagaimana Nak Padamkan Bunyi Vuvuzela

Diam tak diam da nak final da world cup tahun. Vuvuzela adalah salah satu isu yang memeningkan kepala bukan sahaja player malah viewer kat depan tv. Di mana ada kemahuan di situ ada jalan. Lifehacker dan Book of Joe ada caranya nak hilangkan / padamkan bunyi vuvuzela yang mengganggu itu. thanks to TMK for the […]

7 July 2010 at 03:30 - Comments
hehe.. filter.
5 September 10 at 04:55
of course.
5 September 10 at 04:57

Busy As A Bee

Sibuk betul sekarang ni. Da lama betul tak update blog. Da naik bersawang blog aku.

7 July 2010 at 03:26 - Comments
naik bersawang dah.
5 September 10 at 04:55
spiderman pun spiderman la.
5 September 10 at 04:57