dr.aku.la

Blog Dari Aku La..

Archive for the 'Umum' Category

Selamat hari guru

Tiada perkataan yang dapat menggambarkan jasa dan baktimu guru. Selamat hari guru.

16 May 2011 at 12:00 - Comments

selamat hari ibu

tak terlewat untuk ucapkan selamat hari ibu buat semua ibu

12 May 2011 at 01:07 - Comments

stress

aaargh…. stress betul.

4 March 2011 at 06:00 - Comments

Agenda Politik

kenapa segala benda perlu ade kaitan dengan politik atau agenda politik?

21 February 2011 at 02:24 - Comments

Selamat Tahun Baru Cina

Rasanye tidak terlambat untuk mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina buat mereka yang menyambutnya. Gong Xi Fa Cai

9 February 2011 at 11:48 - Comments

High Risk High Heel

Sanggup derita semata-mata untuk fesyen dan mahu kelihatan cantik? klik gambar untuk lebih jelas. |credit|

9 September 2010 at 12:00 - Comments

Pergi Rumah, Balik Kerja

Pergi Kerja, Balik Rumah Pergi Rumah, Balik Kerja tersenyum aku sendirian bila membaca pengalaman boss hujanbatu.com membuatkan aku terkenang zaman sewaktu aku menjadi R&D engineer tak lama suatu ketika dulu. Memang pahit waktu melaluinya, namun bila mengenangkannya semula, semuanya indah-indah belaka.

9 September 2010 at 08:42 - Comments
Ada yang seronok bila dikenang waktu kerja ramai-ramai, ada juga 'part' yang tak best langsung.. :D
11 September 10 at 05:03
buang yang keruh, ambil yang jernih.
9 October 10 at 17:23

Salam Ramadan

Selamat berpuasa buat semua umat Islam. Buat yang tak berpuasa tu hormatilah orang yang berpuasa

11 August 2010 at 05:05 - Comments
puasa jangan tak puasa :)
5 September 10 at 04:56
terima kasih.
5 September 10 at 04:57

Bagaimana Nak Padamkan Bunyi Vuvuzela

Diam tak diam da nak final da world cup tahun. Vuvuzela adalah salah satu isu yang memeningkan kepala bukan sahaja player malah viewer kat depan tv. Di mana ada kemahuan di situ ada jalan. Lifehacker dan Book of Joe ada caranya nak hilangkan / padamkan bunyi vuvuzela yang mengganggu itu. thanks to TMK for the […]

7 July 2010 at 03:30 - Comments
hehe.. filter.
5 September 10 at 04:55
of course.
5 September 10 at 04:57

Busy As A Bee

Sibuk betul sekarang ni. Da lama betul tak update blog. Da naik bersawang blog aku.

7 July 2010 at 03:26 - Comments
naik bersawang dah.
5 September 10 at 04:55
spiderman pun spiderman la.
5 September 10 at 04:57