dr.aku.la

Blog Dari Aku La..

Archive for the 'Video' Category

Up, up and away

how hard it could be? 🙂 |source|

8 March 2011 at 07:54 - Comments

Slamdunk!

that’s what i call a show! |source|

19 October 2010 at 04:59 - Comments

Gizmodo Gizmodo Gizmodo

9 October 2010 at 19:44 - Comments

Satu Malaysia – AMP All Stars (2010)

22 September 2010 at 01:47 - Comments

Movie Free Kat YouTube?

sekarang youtube da boleh tengok movie full secara percuma. walaupun pilihan movie yang ada ditawarkan masih lagi sedikit. namun cerita best macam cerita bruce lee, jackie chan & hidustan pon ade! FREE! apa lagi cubalah www.youtube.com/movies hopefully collection movie @ youtube ni akan bertambah! |source|

5 September 2010 at 04:25 - Comments

Pergi Kerja Ke Main-Main?

best giler kalau dapat tempat kerja macam ni! motivated hari-hari nak pegi main-main kerja. makan free, dobi free, gym free. tinggal kerja je. | credit |

4 September 2010 at 12:59 - Comments

Creativity That You Can Share

McDonals melancarkan kempen pengiklanannya yang terbaru di Piccadilly Circus, London. Yang menariknya papan iklan elektronik itu memaparkan selama 40 saat gambar statik dan video yang menarik orang ramai untuk bergambar dengannya sebagai latar belakang. cool! |via| McDonald’s Piccadilly Circus’s Flickr | credit |

18 April 2010 at 01:50 - Comments

Gundam Mania!

kalau korang memang gile dengan robot especially gundam. mesti korang takkan lepaskan peluang kalau menatang ni datang malaysia. via eSempoi

12 March 2010 at 02:09 - Comments

Enter Sandman Kazoo Style

cool giler!

17 February 2010 at 05:04 - Comments
memang best! kreatif betul
19 February 10 at 07:09
cube lagu melayu pulak. ade berani?
22 February 10 at 23:15

The story behind Google Chrome

8 February 2010 at 04:51 - Comments