dr.aku.la

Blog Dari Aku La..

Dell Streak iPad’s Killer?

Dell telah mengeluarkan Streak yang mana hampir menyerupai iPad daripada Apple.
Walaubagaimanapun tiada maklumat rasmi diperolehi mengenai Dell Streak ini.
Sejak pelancaran rasmi iPad, ia sudah banyak mendapat sambutan dan review daripada pembaca.
Aku rase iPad hanyalah versi iPhone 3GS yang mempunyai skrin “bapak” besar punye!.
[sumber]

Categories: Berita

pulak dah..saje la tu nak wujudkan persaingan..nampak macam yg Dell ni lagi stylo..

[Reply]

dr.aku.la Reply:

memang betul. dell ni lagi stylo compare to apple.
bagus jugak ade persaingan ni.
yang untung customer jugak nanti.

[Reply]

17 March 10 at 13:32

Salam

Nampak cool. Dah ada harga ke belum? Tapi kan .. apa-apa pun, bila dah sampai ke Malaysia, sure jadi mahal.

[Reply]

dr.aku.la Reply:

macam biasa le.
sampai sini harge ntah ape ntah.

[Reply]

17 March 10 at 23:13