dr.aku.la

Blog Dari Aku La..

Digg kini 5 tahun.

14 Million Stories, Half a Billion Diggs, 1883 Days…and counting

Categories: Internet

tak sangka digg dah sampai 5 tahun.saya masih belum berkenalan dengan rapat dengan digg lagi.selepas ni kena rajin hantar buat post.

[Reply]

30 January 10 at 03:23

Wahhh.. dah 5 tahun, aku baru je guna (lom sampai setahun)… tapi aku akui, memang mantap guna digg ni.

[Reply]

cyza Reply:

Aku pun tak sangka DIGG ni dah 5 tahun…Power gaks digg ni…kalau lah aku ada site macam digg, masyuk siutt..

[Reply]

samdaddycool Reply:

Mungkin kita belum jumpa ‘magic’ macamana nak create something macam digg. tapi busuk2 pun, digg dah sumbang byk trafik utk aku. TQ digg

[Reply]

3 February 10 at 11:11