dr.aku.la

Blog Dari Aku La..

Earth Hour Datang Lagi

seperti mana tahun lepas Earth Hour tahun ini sekali lagi dianjurkan bagi menyebarkan kesedaran manusia pasal kepentingan menjaga bumi.
Earth Hour tahun ini akan diadakan selama sejam pada 27 Mac 2010 bermula 8:30 malam.
Sayangi Bumi. Kalau Bukan Anda Siapa Lagi. 🙂
untuk maklumat lebih lanjut layari http://www.earthhour.org

Categories: Umum

dah setahun ke? bila hari last buat?

[Reply]

dr.aku.la Reply:

tahun lepas bulan mac jugak.
hari sabtu 28 mac 2009.
boleh tengok gambar last year Earth Hour kat sini ->
http://jom.la/abn9zq

[Reply]

22 March 10 at 09:18

Agaknya berapa ramaikah penduduk dunia yg menyambut Earth Hour ini??

[Reply]

dr.aku.la Reply:

ramai sekali!
tetapi sambut sekadar sambutan tak guna jugak. sekadar suka-suka.
kesedaran dan tindakan yang penting.

[Reply]

22 March 10 at 16:12

Aku tunggu masa jer nk shutdown blog untuk Earth Hour.. Ahahahha..

[Reply]

dr.aku.la Reply:

idea menarik tu! boleh cuba.

[Reply]

24 March 10 at 10:10

thn lepas ikut juga. tapi lepas tu dah hanyut..aduhhh
nk kena ingat berkali2 ni

[Reply]

dr.aku.la Reply:

takpe. kesedaran tu penting.
bukan setakat sehari je.
sepanjang tahun.

[Reply]

26 March 10 at 10:48