dr.aku.la

Blog Dari Aku La..

Korang rase ko cute tak?

Nak tahu jawapan?
tanye pakcik google.
caranya:
1. pergi ke www.google.com
2. taip “who’s the cutest?”
3. klik “I’m Feeling Lucky
4. jawapan tu akan muncul.

amacam? setuju?

|credit|

p.s.: by the way, ape fungsi “I’m Feeling Lucky yang sebenarnya ye?

Categories: Internet

i’m feeling lucky ni rasanya lebih kepada pilihan pertama yang paling popular utk setiap search result tu kot..

[Reply]

dr.aku.la Reply:

1st result in 1st page la kan?

[Reply]

18 April 10 at 11:06

I’m Feeling Lucky dalam google bermaksud result carian paling atas.

[Reply]

dr.aku.la Reply:

top result untuk keyword tu.
tenkiu paan.

[Reply]

18 April 10 at 12:50

hehe… daa ramai yang tau i’m feeling lucky punye function.. baru jerrr aku nak bagitau..

[Reply]

dr.aku.la Reply:

hahaha…
aku pon baru je tau.
tak pernah gune pon.
kalau gune pon, gatal tangan nak klik kat situ.

[Reply]

19 April 10 at 00:29

I’m cute! Wakakakaka! Sempoi jer site.. Letak 2 ayat jer.. Setel.. LOL!

[Reply]

dr.aku.la Reply:

dua ayat. tapi PR tinggi woo..

[Reply]

19 April 10 at 23:03

Hahaha…aku cute laa… baru ku tau

[Reply]

dr.aku.la Reply:

hari ni google bagitau.

[Reply]

20 April 10 at 17:49

kawe cute!!! jugak..

[Reply]

dr.aku.la Reply:

sama kita. hahaha…
takde orang nak bagitau kita sebelum ni.
hari ni da ada!

[Reply]

22 April 10 at 02:14

aku cute? mmg aku cute, teddy bear… ha ha

[Reply]

dr.aku.la Reply:

ko memang cute pon! ;p

[Reply]

26 April 10 at 11:45

first time smpi blog ni… terkezut… ingat fesbuk… tgk2 betul2 rupanya blog…canggih tul… br ari ni taw psl button i’m feeling lucky 2… xpenah amik taw la plak sebelum ni…huhu

[Reply]

dr.aku.la Reply:

tenkiu sbb singgah sini.

[Reply]

28 April 10 at 18:21

fungsi i’m feeling lucky tu sebenarnya akan direct kepada keyword yg berada di ranking pertama dalam carian google

contohnya keyword ni “paypal bakal beroperasi di malaysia” pastu mula2 klik kat google search dulu tgk ranking sapa yg 1st

so perhatikan betul2, buka google sekali lagi then masukkan keyword tadi then klik i’m feel lucky..akan terus bawak ke web yg dok rank 1st

heheheh panjang lebar lak

[Reply]

20 May 10 at 12:06

… cute… anak aku cute la, aku kurang sikit je.. 😛

[Reply]

22 May 10 at 19:19

Salam sahabat,
thank’s nanti aku cuba …hehe

[Reply]

22 June 10 at 14:45